Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem původem Středočech, ale nějak by mě nenapadlo označovat Středočechy za národ. Jaká práva jsou u nás Moravanům upírána, že se za ně tak bijete? Chcete mít snad vlastní parlament?

1 2
možnosti
JL

Parlament? Neco takoveho uz bylo, jmenovalo se to "Zemsky Snem". Melo ho zrovna tak Cesi a Slezane a bylo tak lepe. Zrejme jste ve skole pospaval.

2 0
možnosti
Foto

Chtěl jsem napsat na vaši školu vaší ředitelce, aby se podívala jaký totální nesmysl zde jako učitel dějepisu prezentujete. Pak jsem nad tím mávnul rukou.

1 2
možnosti
VF

Jsem Moravanka celým srdcem. Milí diskutující, přesvědčte moje srdce, že se mýlí.:-)[>-]

3 1
možnosti
Foto

Já také znám plno Moravanů, narozených v Čechách například sourozence Ulrichovy. Jina já jsem Severočech celým srdcem. Také znám Choda celým srdcem. ;-D;-D

0 2
možnosti
JL

Pekne jste to napsal . Karma pane Hysku.R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

Napsal to pěkně ale je to nádherný blábol.

1 1
možnosti
LB

Před časem zavítalo do našeho starobylého českého města pět desítek chacharů ze severní Moravy na jakousi neonacistickou demonstraci, a skandovali Čechy Čechům, moravská identita jim na srdci evidentně neležela :-)))

3 1
možnosti
JL

Videl jsem podobnou sebranku. Bylo to vloni 17 listopadu na Albertove, stal tam kakysi Zeman, vedle neho ing. Konvicka, s druhe strany soudruzka Vicanova. Pretezko jejich idemnitu urcit, u toho Zemana asi jedna ze tri: budto ceska nebo ruska, anebo cinska, ktera z nich prevazuje?

1 0
možnosti
JL

Ani netuším jestli tenhle blábol může někdo myslet vážně. Historicky je to nesmysl a politicky taky. Když už lhát, tak aspoň ke zvolení a teplému místečku. Tohle je fakt o ničem. Tento blábol dokážu rozbít raz dva.

3 3
možnosti
VV

Dobrý den , ANO tohle je osoba která vytahuje staré báje , převádí to do dnešní doby v očekávání , že dostane placenou funkci .

0 0
možnosti
Foto

J54i26ř64í 60K79i16n73d47l

28. 11. 2016 21:25

Nejstarším státem na našem území nebyla Velká Morava, není pro uvedené tvrzení žádný historický podklad. Je to bohapustý blábol.RvRvRv

0 2
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 870x
Jsem zastupitelem brněnské městské části Královo Pole, zástupcem ředitelky Gymnázia AKADEMIA, kde učím dějepis, jsem spolumajitelem školy. Jsem předsedou Moravského zemského hnutí. Jsem přesvědčen, že země Morava si v rámci ČR a EU zaslouží mnohem lepší postavení, než má dnes.

Seznam rubrik